Món Esport
El PSG parla del possible fitxatge de Messi
  • CA

El futbolista brasiler del PSG i íntim amic de Leo Messi, Neymar Jr, va assegurar ara fa pocs dies que ben aviat tornaria a jugar amb l’argentí i que aquest és el seu desig més gran. Aquestes declaracions van encendre les alarmes, tant a Barcelona com a París, i la majoria de gent les han interpretat com un possible fitxatge de l’actual capità del Barça pel club francès, tenint en compte que Messi podrà negociar la seva sortida de l’entitat blaugrana a partir del 2021.

Tanmateix, tant Thomas Tuchel, entrenador del PSG, i Leonardo, director esportiu del club parisenc, han rebaixat l’eufòria que ja corria per la capital francesa i han tret ferro al tema. El tècnic alemany ha assegurat en roda de premsa que té un “gran respecte” tant al futbolista com al Barça i que no especularà amb aquesta opció. Ha optat pel clàssic: “No puc parlar de jugadors que no estan al meu equip”.

D’altra banda, Leonardo ha estat una mica més contundent i ha afirmat que el PSG “no toca futbolistes d’altres equips”, cosa que resulta una mica irònica tenint en compte com es va gestar el fitxatge de Neymar, però que en aquest cas allunya Messi del club francès. En la mateixa línia que Tuchel, Leonardo ha assegurat tenir un “gran respecte al Barça”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa