El PSG, actor inesperat en el cas d’Eric Garcia

L'Arsenal també s'hauria interessat en el central català, segons Mundo Deportivo

El París Saint-Germain estaria interessat en el fitxatge d’Eric Garcia, segons informa Mundo Deportivo. Fins al moment, el Barça ha estat l’únic club que s’ha trobat en una bona posició per incorporar el central català i ex de la Masia, però els francesos han aparegut en escena per intentar frustrar de nou un moviment de mercat de l’entitat culer.

Sempre segons Mundo Deportivo, Garcia començaria a estar neguitós per l’estira-i-arronsa del Barça amb el Manchester City i el seu fitxatge i podria començar a escoltar els cants de sirena del PSG. Quan la comissió gestora ja ha decidit que el central català no arribarà aquest mercat d’hivern, tot queda obert de cara a l’estiu.

A propòsit d’això, Víctor Font segueix insistint en el fet que es tracta d’una oportunitat de mercat i que se l’hauria d’incorporar ara sense esperar més. D’altra banda, Joan Laporta ja està satisfet amb la decisió presa per la junta gestora. A més a més, l’Arsenal també hauria mostrat el seu interès per Garcia, segons Mundo Deportivo.

Més informació

Nou comentari