Les proves que demostren que I3 Ventures gestiona els comptes crítics, segons la ‘SER’

La Cadena SER ha informat que el Barça té contractada I3 Ventures per difondre missatges positius per protegir la reputació del president Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva i per erosionar la imatge de futbolistes, llegendes, opositors i entitats de l’entorn blaugrana com Pep Guardiola, Xavi Hernández, Leo Messi o Jaume Roures, entre d’altres. Malgrat que tant el club català com l’empresa en qüestió han negat els fets, l’emissora ha tornat a la càrrega. I ho ha fet amb proves que demostrarien la vinculació de l’entitat culer amb els comptes de les xarxes socials que emeten els missatges difamatoris.

La ràdio ha publicat un dossier de 36 pàgines enviat al club i firmat per Nicestream –I3 Ventures és la seva filial– en el qual es detalla l’impacte dels sis perfils a les xarxes que es dediquen a atacar els adversaris de Bartomeu, informació que només està a l’abast de l’administrador de les pàgines. El document, sempre segons la Cadena SER, està reconegut pel Barça. Entre totes les xifres, destaquen especialment les referents a les impressions de les publicacions dels comptes (58,5 milions) i la repercussió d’aquests (51,1 milions).

A més, entre les proves aportades per la Cadena SER també hi ha documents que proven específicament la vinculació d’I3 Ventures amb Respeto y Deporte, un dels sis perfils. Està associat a una pàgina web propietat de l’empresa, malgrat que aquesta negués que tingués res a veure amb ella en el seu comunicat, i, de fet, des del portal es poden veure missatges que coincideixen amb els de la pàgina de Facebook. Respecte a aquestes últimes informacions, ni el Barça ni el seu proveïdor s’han posicionat.

Cap dels sis comptes assenyalats per la informació ha publicat res des que va sortir a la llum el cas. A més, les pàgines web d’I3 Ventures i NS Group (Nicestream) han estat suspeses.Més notícies

I3 Ventures també es desmarca dels missatges desqualificadors contra l’entorn del Barça

L'empresa nega la informació de la 'Cadena SER'

El Barça nega que hagi contractat una empresa per atacar jugadors, llegendes i oposició

El club blaugrana emet un comunicat en el qual desmenteix que hagi pagat per erosionar la imatge de tercers relacionats amb l'entitat

Comentaris

    JordiP Febrer 18, 2020 | 13:50
    No hi ha un pam de net. Si des del cim polític del país es fa això, com no s'ha de fer a tots els nivells? La honradesa és un vici que viatja pendent avall.
    JordiP Febrer 18, 2020 | 13:51
    Perdó: volia dir "la manda d'honradesa ", obviament. Gràcies.

Nou comentari