Món Esport
El Barça presenta un protocol per celebrar el vot de censura amb una única seu
  • CA

El Barça ha enviat un document a la Generalitat de Catalunya amb un nou protocol de cara al vot de censura. En aquest escrit, el club proposa que hi hagi una única seu al Camp Nou, sota l’argument que no han tingut temps per preparar un protocol amb seus descentralitzades.

A més, l’entitat blaugrana també hauria preguntat a la Generalitat si, tenint en compte la nova situació d’estat d’alarma, es mantenen les condicions legals i sanitàries per poder celebrar la moció de censura. Cal recordar que el Govern no va posar cap impediment sanitari perquè es pogués votar els dies 1 i 2 de novembre quan el Barça demanava quinze dies de pròrroga, així que el club ha situat ara la pilota a la teulada de la Generalitat.

A tot això, Gerard Figueres, Secretari General de l’Esport, ha declarat a Catalunya Ràdio que “un cop consultades les autoritats competents no hi ha cap impediment pel que fa a la celebració d’eleccions”. Així, ja s’entreveu quina podria ser la resposta de la Generalitat. De fet, Figueres ha arribat a dir que el confinament nocturn o toc de queda no afecta els comicis.

Setmana convulsa

Els pròxims dies seran molt complicats per al Barça i la junta directiva de Josep Maria Bartomeu. En el cas que el vot de censura es pugui celebrar el cap de setmana, la setmana serà una autèntica bomba. Tot i això, el dilluns 26 d’octubre ja hi haurà una reunió en la qual es preveu que hi pugui haver alguna dimissió. A més, el dimecres 28 hi haurà un compromís futbolístic clau: el partit de la fase de grups de la Champions a Torí contra la Juventus.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa