Els pronòstics d’Iniesta per al Barça del futur

El futbolista manxec creu que Xavi serà entrenador i que les eleccions donaran estabilitat al club

Andrés Iniesta ja fa més de dos anys que va deixar el Barça, però, d’alguna manera o altra, sempre hi ha seguit estant vinculat. No ha deixat de ser culer i sovint diu la seva respecte a determinades situacions del club. Ara, ha analitzat el difícil moment pel qual passa l’entitat blaugrana i ho ha fet en una entrevista a la televisió del Qatar Alkass Sports Channel.

Un dels temes dels quals ha parlat ha estat les eleccions, que se celebraran el pròxim diumenge 24 de gener. Quan tots els candidats a la presidència estan immersos a la precampanya electoral, el manxec ha assegurat que, un cop hi hagi un nou president, el club “recuperarà l’estabilitat”. De la mateixa manera, ha lamentat que “les coses no estan anant bé ara per ara”.

També ha opinat respecte a la banqueta blaugrana, un tema que mai no caduca des de la marxa d’Ernesto Valverde. El nom que sempre, el de Xavi Hernàndez, ha estat el que ha comentat Iniesta. El migcampista del Vissel Kobe japonès no s’ha volgut mullar respecte a la temporalitat, però ha assegurat que “té el potencial per acabar sent entrenador”.

Més informació

Nou comentari