Món Esport
Els promotors del vot de censura, esperançats: “És la moció amb més participació de la història”
  • CA

Només queden dos dies de recollida de signatures, necessiten al voltant de 4.000 firmes per aconseguir el seu objectiu i no disposen de cap partit a porta oberta al Camp Nou. La situació de crisi sanitària provocada pel coronavirus, no cal dir-ho, tampoc no els convida a ser optimistes. Els impulsors de la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva, no obstant això, no perden l’esperança. “La xifra és prou bona, sòlida, per encarar els dos darrers dies de recollida amb energia. Falten moltes firmes, però som optimistes. Hem de seguir. El recompte de 12.700 signatures es va realitzar a les 12 de la nit i, segurament, des de llavors han arribat nous paquets”, ha explicat Marc Duch, portaveu de la iniciativa.

Per als grups d’opinió que han impulsat, juntament amb els precandidats Jordi Farré, Víctor Font i Lluís Fernàndez Alà, el vot de censura, el que ja han aconseguit fins ara, acabi com acabi tot plegat, ja és històric. “És la moció amb més participació de la història i això ens omple d’orgull”, ha assegurat Duch, que no consideraria un fracàs que no s’aconseguissin les més de 16.000 signatures necessàries per obligar la directiva del Barça, el president inclòs, a dimitir. “Hem arrossegat moltes persones i hem comptat amb un número molt elevat”, ha recordat abans de recordar que el context, les circumstàncies i el fet que la iniciativa s’hagi dut a terme durant el període vacacional no els ho estan posant gens fàcil però que, malgrat això, l’objectiu és molt a prop. “La línia de treball a seguir els pròxims dos dies consistirà a intensificar contactes i el missatge perquè ningú es quedi a casa o sense signar. El dia 17 ja podran fer valoracions del projecte”, ha afegit.

En la seva compareixença, Duch ha informat que, “per una qüestió formal”, s’han dividit les signatures obtingudes per Farré i les que han recollit la resta de grups d’opinió i precandidats. “Nosaltres n’hem aportat unes 8.900, la resta són de Jordi Farré. Tenim protocols diferents i formes d’actuació diferents”, ha argumentat sense voler mullar-se sobre les signatures telemàtiques. “Nosaltres podem comptar el que tenim a les mans. Ell gestionarà les seves capacitats com cregui oportú”. Les declaracions han evidenciat, com ja havia quedat molt clar els darrers dies, les divergències entre els promotors del vot. “Tots seguim remant en la mateixa direcció i amb molta força. I en Jordi és l’únic interlocutor vàlid amb el Barça, ja que és qui va promoure legalment la moció. Li hem demanat tota la informació sobre logística i entrega de les firmes”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa