Món Esport
Problema central: les proves mèdiques confirmen la lesió d’Araujo
  • CA

Més problemes defensius per a Ronald Koeman. El Barça ha informat aquest dijous que Ronald Araujo, que va aprofitar la sanció de Gerard Piqué per ser titular contra la Juventus però no va poder acabar el compromís per culpa d’unes molèsties a la cuixa dreta, té una lesió al bíceps femoral. El central uruguaià, en conseqüència, “és baixa i l’evolució en marcarà la disponibilitat”.

El primer equip blaugrana, per tant, es queda amb només dos centrals amb fitxa del primer equip: Piqué i Lenglet. Mingueza ha estat l’efectiu del filial amb què més ha comptat Koeman des de la seva arribada, encara que no ha tingut minuts. L’opció que Frenkie de Jong endarrereixi la seva posició tal com va fer a Torí sembla la més viable en cas que a algun dels dos centrals disponibles els passi alguna cosa.

Umtiti torna a escena?

No tot han estat males notícies per a Koeman. I és que el tècnic holandès podria recuperar un altre central pròximament: aquest dijous, Samuel Umtiti ha fet part de l’entrenament amb el grup. Caldrà veure com evoluciona el francès dels seus problemes constants al genoll. D’altra banda, l’exjugador de l’Olympique de Lió no ha estat l’única novetat de la tarda: també ha reaparegut Ter Stegen. El retorn del porter alemany, de fet, podria ser imminent.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa