Món Esport
Principi d’acord entre el Barça i els jugadors per a la rebaixa salarial
  • CA

Els representants legals del Barça i els dels jugadors que integren la mesa de negociació de l’adequació salarial al club blaugrana han fet un comunicat conjunt aquest divendres per anunciar que han assolit un principi d’acord. Els advocats d’ambdues parts han pactat un ajust del cost salarial de la temporada vigent per import de 122 milions de retribucions fixes i un ajornament dels pagaments variables d’enguany, “pressupostades en una xifra aproximada de 50 milions d’euros”.

En la nota, els representants del club i els esportistes han manifestat la seva satisfacció per haver arribat a un acord que, en cas que es ratifiqui en els pròxims dies per part del col·lectiu de jugadors i tècnics afectats, “suposarà una fita de gran transcendència per tal de reconduir la situació econòmica actual”. “Ambdues parts reconeixen el gran esforç que s’ha hagut de fer per assolir aquest principi d’acord i se’n feliciten”, ha finalitzat el comunicat.

Punt final, per tant, a una llarga taula de diàleg que va iniciar la directiva de Josep Maria Bartomeu. Després de la seva dimissió, la junta gestora de Carles Tusquets va encarregar-se de liderar unes negociacions que semblava difícil que arribessin a bon port. Al cap i a la fi, les dues parts sabien que estaven condemnades a entendre i han fet els esforços que ha calgut per aconseguir-ho. Aquesta setmana finalitzava el termini que es van donar i avui, finalment, s’ha arribat a un principi d’acord.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a novembre 27, 2020 | 22:20
    Ramon novembre 27, 2020 | 22:20
    En aquest moment Koeman té situat el Barça en el lloc 14è. Tot un progrés, car amb el València va quedar en el 15è.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa