Els primers noms clau de la precandidatura de Joan Laporta

‘La batalla del Camp Nou’, podcast de Catalunya Ràdio, revela que Jaume Giró, Juli Guiu i Jordi Llauradó acompanyaran l’expresident del Barça de cara a les eleccions

Primers detalls de la precandidatura de Joan Laporta a les eleccions del Barça, previstes per al 24 de gener del 2021. La batalla del Camp Nou, podcast de Catalunya Ràdio, ha revelat alguns dels noms que acompanyaran l’expresident blaugrana en el seu intent d’ocupar el càrrec que va abandonar l’any 2010. Tal com ja havia avançat la ràdio pública catalana i han confirmat fonts properes al projecte a aquest mitjà, Laporta donarà el tret de sortida a la seva precandidatura el pròxim dilluns 30 de novembre en un acte de país que celebrarà a l’Hospital de Sant Pau.

El membre de la possible futura junta de Laporta més destacat que ha posat sobre la taula Catalunya Ràdio ha estat Jaume Giró. L’empresari de llarga trajectòria, però especialment a La Caixa, exerciria de vicepresident en cas que els socis tornessin a confiar en el dirigent culer entre el 2003 i el 2010. Juli Guiu i Jordi Llauradó –fill de l’exvicepresident blaugrana Jaume Llauradó– són els altres nous fitxatges per a l’equip directiu d’un Laporta que tornarà a envoltar-se de persones que ja van treballar amb ell al Barça com Rafa Yuste, Maria Elena Fort, Josep Cubells o Joan Ignasi Macià.

D’altra banda, Lluís Carrasco, expert en màrqueting, serà el responsable de l’estratègia electoral de Laporta. Ell és el que ha decidit que, de moment, l’expresident no hagi aparegut enlloc i s’hagi mantingut al marge. Es vol evitar la sensació d’improvisació que el va acompanyar en els comicis del 2015. Ja té l’eslògan i el logotip definits, així com el plantejament amb què encararà la campanya: no centrarà l’atenció en Bartomeu. No es dedicarà a parlar del passat recent, ja que el seu trencament amb les últimes juntes directives és més que evident i sabut. Jordi Finestres, periodista i col·laborador d’El Món, Àlex Santos, que s’encarregarà de la relació amb els mitjans, i Jordi Cuminal, especialista en comunicació política, també formaran part de la precandidatura.

Podria sumar forces amb Benedito

Sempre segons el mitjà de comunicació citat, Laporta aprofitarà l’esdeveniment de dilluns vinent per anunciar que diversos patrocinadors del seu projecte col·laboraran amb La Marató de TV3. Amb aquest gest social s’afegirà a una cursa electoral que ja compta amb nou participants més confirmats: Agustí Benedito, Víctor Font, Lluís Fernàndez Alà, Jordi Farré, Xavi Vilajoana, Pere Riera, Emili Rousaud, Toni Freixa i Juan Rosell. No es pot descartar que el primer d’ells, Benedito, acabi incorporant-se a la seva candidatura.

Més informació

Comentaris

  cat Novembre 26, 2020 11:53 pm
  el miilor presidet catala indepestista y defennsa el barça y cataluñs y el pais
  UNA DONA, UNA SOLA DONA! Novembre 27, 2020 11:24 am
  Ostres, Laporta, quantes dones!!!! UNA, la M. Elena Fort. No hi ha manera que els temps canviïn
  BARÇA4EVER Novembre 27, 2020 8:35 pm
  Laporta te més carisma que tots els altres junts.

Nou comentari