Les primeres dades del procés de validació de les signatures de la moció contra Bartomeu

La Mesa del vot de censura ja ha aprovat gairebé 6.000 signatures, mentre que només se n’han rebutjat 249

Qualsevol mínim dubte que hi havia al voltant de la validesa de les 20.687 signatures presentades per Més que una Moció contra Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva s’està esvaint a mesura que passen els dies. La gran majoria de butlletes compleixen els requisits necessaris i, si el percentatge d’anul·lacions no augmenta considerablement els pròxims dies, el vot de censura prosperarà i el Barça haurà de convocar els socis a decidir, mitjançant un referèndum, si l’actual mandat s’ha d’esgotar o no abans d’hora.

Segons ha informat el club blaugrana a través d’un comunicat, a les tres de la tarda d’aquest dimecres, segon dia de validació de signatures, s’han validat 5.795 de les 6.810 firmes tramitades. Només hi ha hagut 249 suports declarats nuls, una xifra que equival al 3,65% del total. Les 766 restants encara estan en procés d’avaluació. Si es manté aquesta tendència, Més que una Moció no hauria de tenir problemes per superar el topall de 16.521 signatures i forçar la directiva del Barça a posar la seva continuïtat en mans de tota la massa social.

L’entitat culer oferirà noves dades de la validació de les firmes del vot de censura “aquest dijous 1 d’octubre, després de la reunió que celebraran a les 14 hores els membres de la Mesa”.

Més informació

Nou comentari