Món Esport
Primera imatge de Ronaldinho a la presó

El passat dissabte, la jutgessa Clara Ruiz Díaz va decretar presó preventiva per a Ronaldinho i el seu germà Roberto, acusats d’entrar al Paraguai amb passaports falsos. L’exjugador del Barça estarà un màxim de sis mesos a l’Agrupación Especializada, una seu policial que funciona com a presó i acull narcotraficants i polítics implicats en casos de corrupció, a l’espera que es resolgui definitivament l’assumpte.

Unes hores després de la presó preventiva dictada per la jutgessa, el periodista paraguaià Hernán Rodríguez ha difós, a través de les xarxes socials, la primera fotografia de Ronaldinho al centre penitenciari. El brasiler no ha perdut el somriure, però presenta un aspecte poc habitual en ell.

Nou episodi protagonitzat per Ronaldinho que espatlla i difumina la seva trajectòria sobre el terreny de joc. No és el primer incendi protagonitzat per la llegenda del Barça des que va anunciar la seva retirada. Cal recordar que, en principi, el club blaugrana li està preparant un homenatge de cara al pròxim estiu. Serà, en principi, un partit al Camp Nou en el qual assistiran llegendes del futbol mundial. Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa