Món Esport
El primer moviment que va fer Koeman com a entrenador del Barça
  • CA

Ronald Koeman ha aprofitat una entrevista televisió pública holandesa, NOS, per deixar ben clar que el primer que va fer quan va signar el seu contracte com a nou entrenador del Barça va ser “comunicar-me amb Leo Messi, anar a casa seva i parlar sobre el seu futur”. “Ell tenia molt clar el seu malestar i descontentament amb el club. Al final, però, tot va sortir bé i des del moment en què em va dir que es quedava ha fet tot el que esperava d’ell”, ha afegit.

El tècnic holandès, l’heroi de Wembley, també ha titllat de “normal” la reacció de l’argentí a la marxa de Luis Suárez a l’Atlètic de Madrid. “Si tens algú al vestidor amb qui tu, la teva dona i els teus fills tenen bona relació, una reacció com la que va tenir té sentit. Ja li vaig dir a ell: ‘Tinc entès que estàs decebut i és una llàstima que se’n vagi, però ha estat una elecció del club’”, ha reflexionat Koeman al respecte per tornar a exterioritzar públicament que la secretaria tècnica volia rejovenir la plantilla del Barça.

“A Suárez se li havia fet molt complicat jugar. I li ho vaig comunicar amb tota l’honestedat del món. Li va costar molt acceptar-ho, però mai vam tenir cap problema. Va entrenar bé fins que es va concretar el seu traspàs. El club va pensar que havíem de rejovenir l’equip. Ansu Fati i Pedri tenen 17 anys, Araujo 21… Trincao apareix molt i en 20. I Dest, 19. Tots ells són futbolistes per al futur”, ha afegit.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a octubre 12, 2020 | 13:37
    Ramon octubre 12, 2020 | 13:37
    Ara els palanganers de la màfia nuñista s'aferren al clau roent de l'entrenador. Un entrenador que, entenguem-nos, a mi em cau bé perquè fou un fitxatge de Cruyff, però, caram, tampoc no és que tingui un palmarès gaire bo, eh? Del darrer títol, una Supercopa de merda, ja en fa més d'una dècada. El balanç a llur país no és gran cosa. I el balanç fora, pèssim.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa