Món Esport
Tres punts per dependre d’un mateix
  • CA

Quan a principis de febrer l’Atlètic de Madrid treia fins a deu punts al Barça i al Reial Madrid, ja hi havia qui estava començant a inscriure el nom del club matalasser al trofeu de la Lliga 2020-2021. No només la dinàmica dels blanc-i-vermells era espectacular, sinó que els de Koeman i els de Zidane estaven molt lluny de la seva millor versió. A partir d’aquell moment, i després de dues ensopegades contra el Llevant, els de Simeone van començar a perdre més i més punts i, finalment, la competició ha arribat a una situació en la qual, si el Barça fa el que toca, passarà a dependre d’ell mateix dos mesos després d’haver donat la Lliga per perduda.

L’Atlètic ha perdut el seu partit contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán i nonés treu quatre punts al Barça. Els de Koeman han de guanyar el Valladolid al Camp Nou (21:00h / Movistar LaLiga) i passaran a dependre d’ells mateixos. Amb aquest triomf es quedarien a un punt dels matalassers i amb el partit contra ells a finals de temporada podrien capgirar una distància que no fa gaire temps semblava insalvable.

La dinàmica dels blaugrana fa pensar que la victòria al Camp Nou contra el Valladolid és gairebé un tràmit. Sí, hi ha hagut una aturada de seleccions molt desafortunada, però el mateix Koeman ha tranquil·litzat la culerada dient que els seus futbolistes han tornat encara millor de com van marxar. De fet, noms discutits com els de Griezmann, Braithwaite o, cada cop menys, Dembélé, han fet grans partits amb les seves respectives seleccions.

El rival, a més a més, és un dels equips de la part baixa de la classificació i, per molt que Sergio González estigui fent miracles amb els de Pucela, no haurien de tenir gran cosa a fer contra un Barça que navega a velocitat de creuer. No es troben en una bona ratxa, però encara tenen un cert marge sobre la zona de descens, cosa que fa que no vinguin a jugar-se la vida al Camp Nou. Amb tot, els blaugrana es troben en una situació molt favorable per acabar sumant els tres punts.

L’onze que podria presentar Koeman és el següent: Ter Stegen; Araujo, Mingueza, Lenglet; Dest, Busquets, De Jong, Pedri, Alba; Messi, Dembélé.



Més notícies
Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman, abans del partit contra el Valladolid: “Els jugadors han tornat molt animats”
Notícia: Koeman, abans del partit contra el Valladolid: “Els jugadors han tornat molt animats”
Comparteix
Ronald Koeman ha parlat del moment de l'equip després de l'aturada per seleccions
Renan Lodi, jugador de lAtlètic de Madrid | Europa Press
L’Atlètic ensopega: el Barça es pot posar a un punt del liderat (1-0)
Notícia: L’Atlètic ensopega: el Barça es pot posar a un punt del liderat (1-0)
Comparteix
En els últims dos mesos, l'Atlètic s'ha deixat la meitat dels punts que ha disputat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa