Món Esport
El canvi d’any, símbol d’esperança en la recuperació
  • CA

Només han passat cinc dies entre el darrer partit del Barça, al Camp Nou i contra l’Eibar, que va acabar en empat, i el pròxim compromís dels blaugrana, que es disputarà aquesta nit a l’estadi de l’Osca i correspon a la dissetena jornada de Lliga (21:00 hores / Movistar LaLiga). Entremig, però, hi ha hagut un canvi d’any. Malgrat ocórrer tot a la mateixa setmana, un enfrontament va ser el 2020 i l’altre serà el 2021.

Estem parlant, doncs, d’una diferència merament simbòlica, però els culers han de començar a agafar-se a elements així per intentar recuperar l’esperança. El 2020 ha estat un any terrible, no se’n veia un de tan dolent per als interessos blaugrana des de feia més d’una dècada, així que tot el que sigui passar pàgina anirà bé.

A més a més, el 2021 sí que hi haurà canvis importants per al club. A partir del dia 25 de gener es coneixerà el nou president de l’entitat i, amb la seva junta directiva pertinent, de ben segur que començarà a modificar la situació. Per poc bé que ho faci, ja aconseguirà millorar les coses. Per tant, un canvi de xip amb l’entrada d’any podria facilitar les coses al nou mandatari culer.

Pel que fa a temes més aviat tècnics o pràctics, aquest partit contra l’Osca també compta amb una novetat important respecte al darrer: la presència del capità Leo Messi. L’argentí va allargar les vacances de Nadal al seu país i va acabar de recuperar-se d’unes molèsties al turmell, així que podrem tornar a viure la prometedora parella que va formar amb Pedri a Valladolid. Els qui no hi podran ser són Gerard Piqué, Ansu Fati i Sergi Roberto, baixes des de fa temps, ni tampoc Coutinho i Umtiti. El primer, operat recentment, estarà tres mesos fora dels terrenys de joc, i el segon, intranscendent en els esquemes de Koeman, només té problemes gàstrics.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa