Món Esport
Quan i on veure el primer partit de Copa del Barça
  • CA

El primer equip masculí del Futbol Club Barcelona ha evitat les dues primeres rondes de la Copa per haver guanyat l’edició de l’any passat i aterra en aquesta competició als setzens de final. A més a més, ha tingut l’avantatge d’estar emparellat amb un dels rivals de menys categoria, que en aquest cas ha estat el Linares Deportivo de la Primera Divisió RFEF, és a dir, dues menys que el Barça. És per això que es pot considerar un duel assequible per als blaugranes, que, això sí, han hagut de viatjar fins a Andalusia, ja que el contrincant té avantatge de camp en una eliminatòria on encara no hi ha anada i tornada i es juga a partit únic.

Així doncs, el Barça hauria de guanyar aquest duel amb certa facilitat, si bé la Copa no és ara mateix una prioritat per al tècnic Xavi Hernández i la seva plantilla, ja que classificar-se per a la UEFA Champions League de l’any vinent és molt important. Tot i això, tampoc no és incompetible fer un bon paper en una competició on el Barça és el rei i que fa molta més il·lusió a la seva afició que a algunes altres d’equips grans. De fet, la temporada passada Ronald Koeman va salvar els mobles gràcies a guanyar la Copa, justament.

A més a més, aquest partit contra el Linares té un atractiu capital, com és el redebut de Dani Alves amb la samarreta del Barça. Ja la va vestir en l’amistós contra Boca Juniors de la Maradona Cup, però ara serà en encontre oficial. Més enllà d’això, Xavi continua comptant amb una plantilla farcida de baixes i la seva alineació serà de mínims, si bé s’espera que alguns jugadors joves tinguin oportunitats en tractar-se d’un rival de Primera RFEF. Per tot això, l’onze titular podria ser el següent: Ter Stegen; Dani Alves, Araujo, Eric, Alba; Nico, De Jong, Riqui Puig; Dembélé, Jutglà, Ilias.

Horari i TV

El partit que enfrontarà el Linares Deportivo i el Futbol Club Barcelona es jugarà a les 19:30 hores del dia 5 de gener del 2022, coincidint amb la gran majoria de cavalcades de Reis. La televisió amb drets és DAZN.



Més notícies
Dani Alves, jugador del Barça | FC Barcelona
Novetats importants i baixes destacades a la convocatòria de Xavi
Notícia: Novetats importants i baixes destacades a la convocatòria de Xavi
Comparteix
Alves podrà debutar, torna Dembélé i Umtiti i Lenglet queden fora per problemes gàstrics
Joan Laporta, durant el comiat de Messi | Europa Press
Laporta, positiu per Covid
Notícia: Laporta, positiu per Covid
Comparteix
El president del Barça no podrà viatjar ni a Linares, ni a Granada

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a gener 05, 2022 | 15:26
    Ricard gener 05, 2022 | 15:26
    A algun canal de parabòlica es veu de franc.
    • Icona del comentari de: JordiP a gener 05, 2022 | 17:21
      JordiP gener 05, 2022 | 17:21
      Com quin, per exemple?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa