Món Esport
Quan i on veure el Cadis-Barça, el partit on Koeman es juga el coll
  • CA

L’entrenador del primer equip masculí del Futbol Club Barcelona, Ronald Koeman, ha confirmat amb els seus actes que està vivint un autèntic calvari i una gran crisi a l’entitat blaugrana. El gest de deixar plantats els periodistes i llegir un comunicat ple d’excuses, la qual cosa tampoc no havia consensuat ni amb la plantilla ni amb el president Joan Laporta fins als quinze minuts previs a la roda de premsa, no ha fet res més que afegir llenya al foc. De la mateixa manera que va fer Bernd Schuster quan va assegurar que al Camp Nou no s’hi podia guanyar en l’etapa de Pep Guardiola a la banqueta, Koeman s’ha immolat i ha deixat clar als culers que ell no és capaç de competir contra cap dels grans equips.

De tota manera, i potser per última o penúltima vegada, Koeman continua sent l’entrenador del Barça i haurà de dirigir els seus futbolistes en el partit contra el Cadis al Nuevo Mirandilla. Si vol seguir a la banqueta blaugrana, haurà d’aconseguir una victòria convincent, cosa que ara mateix sembla una utopia. En qualsevol cas, l’equip haurà de sortir a jugar i els escenaris previstos es redueixen a un parell: o hi ha un miracle i Koeman sap fer reaccionar els jugadors per guanyar amb superioritat, o la imatge del conjunt blaugrana torna a ser pèssima i el tècnic neerlandès ha de preparar les maletes.

En defensa de Koeman cal dir que té tota la raó del món quan es queixa de les baixes a la seva plantilla. Fins a set jugadors no estaran disponibles per a aquest partit. És el cas d’Ansu Fati, el Kun Agüero, Ousmane Dembélé, Alejandro Balde, Martin Braithwaite, Pedri González i Jordi Alba. Davant d’aquest escenari, les seves opcions a l’hora de configurar una alineació són molt limitades i és probable que aposti pel següent: Ter Stegen; Mingueza, Piqué, Araujo, Dest; Busquets, De Jong, Gavi; Demir, Memphis, Coutinho.

El partit que enfrontarà el Futbol Club Barcelona i el Cadis Club de Futbol, corresponent a la sisena jornada de la Lliga Santander, es disputarà avui 23 de setembre al Nuevo Mirandilla a les 22:00h. Es podrà veure a través de Movistar LaLiga i, com sempre, també es podrà seguir en directe a través de la pàgina web d’El Món i del compte de Twitter de Món Esport, amb els comentaris de César Santos.



Més notícies
Ansu Fati, durant un entrenament | FC Barcelona
Les bones notícies a can Barça hauran d’esperar
Notícia: Les bones notícies a can Barça hauran d’esperar
Comparteix
Ansu Fati encara no entra a la convocatòria i la llista de lesionats s'eleva als set jugadors
Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman llegeix un comunicat en comptes de fer la roda de premsa
Notícia: Koeman llegeix un comunicat en comptes de fer la roda de premsa
Comparteix
El tècnic neerlandès no ha respost cap pregunta

Comentaris

  1. Icona del comentari de: La Guineu sense Carasseta a setembre 23, 2021 | 13:05
    La Guineu sense Carasseta setembre 23, 2021 | 13:05
    en sembla molt be que plante la prensa i es dedique a entrenar qu´es pel que li paguen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa