Món Esport
La primera final, contra el matagegants
  • CA

Pepe Bordalás i el seu futbol -o fins i tot antifutbol- no són els més estimats de la Lliga, més aviat el contrari. Durant les últimes temporades els èxits esportius del Getafe han implicat portar les lleis d’aquest esport al límit i, ajudats per una passivitat arbitral sorprenent, han assolit fites impensables per un equip de pressupost modest i han arribat a flirtejar amb entrar a la Champions en alguns moments.

Tanmateix, aquesta temporada està sent molt més complicada per a ells. Han perdut jugadors durs i n’han guanyat amb talent i això, encara que sembli una paradoxa, ha estat negatiu per a Bordalás. Els àrbitres també s’han posat una mica més seriosos i no han deixat que els madrilenys tinguin tanta impunitat. Amb tot, aquest curs són extremadament a prop del descens i la relació entre el club, l’afició i el tècnic s’ha trencat. Tot i això, el Getafe sí que ha estat capaç de fer una cosa molt important: fer ensopegar els grans.

Tant l’Atlètic de Madrid com el Reial Madrid han perdut punts importantíssims contra el conjunt dirigit per Bordalás i, a més a més, ho han fet en les darreres jornades, que coincideixen amb una millora de joc del Getafe. D’aquesta manera, el Barça, que es juga mitja Lliga aquesta nit (Movistar LaLiga / 22:00h) al Camp Nou -de la mateixa manera que ho farà en tots els partits que queden- haurà d’anar molt amb compte amb els madrilenys.

Ronald Koeman explica que l’equip arriba amb confiança. Que guanyar la Copa jugant bé va ser molt positiu per als jugadors i que l’estat físic en el qual es troben és espectacular. Això, contra un equip com el Getafe, és bàsic. En qualsevol cas, sí que és cert que els blaugranes arriben a aquest duel amb una de les infermeries més buides de tota la temporada, amb només els lesionats de llarga durada Philippe Coutinho i Ansu Fati i els intranscendents Martin Braithwaite i Neto Murara.

Per tot això, l’alineació més esperada és la següent: Ter Stegen; Mingueza, Piqué, Lenglet; Dest, Busquets, De Jong, Pedri, Alba; Messi, Dembélé.



Més notícies
Laporta i Piqué, abraçats | @Barzaboy
Piqué entén Laporta, però no comparteix la decisió de defensar la Superlliga
Notícia: Piqué entén Laporta, però no comparteix la decisió de defensar la Superlliga
Comparteix
"Deu ser el millor pel club, però no és el millor pel futbol", explica en una entrevista
Laporta i Florentino, en arxiu | @Biwenger
El Barça no abandona la Superlliga i la vol defensar juntament amb Florentino
Notícia: El Barça no abandona la Superlliga i la vol defensar juntament amb Florentino
Comparteix
El club considera que és una oportunitat per pressionar la UEFA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa