Món Esport
A quatre partits d’un títol
  • CA

El Barça es troba davant una oportunitat única de poder aixecar un títol aquesta temporada, quelcom que ja haurien signat molts socis després d’un estiu terrible amb la tragèdia de Lisboa i el burofax de Messi. Els blaugrana s’enfronten al Granada a partit únic als quarts de final de la Copa del Rei amb la possibilitat de poder disputar les semifinals la setmana vinent i quedar-se a només un pas de la gran final. El duel entre catalans i andalusos es jugarà avui dimecres 3 de febrer a la nit a l’estadi Nuevo los Cármenes (21:00h/DAZN i Telecinco).

En una temporada en què allò extraesportiu està pesant més que el que passa sobre el terreny de joc, el partit contra el Granada arriba envoltat de la nebulosa que ha generat la filtració del contracte de Messi. Tanmateix, Ronald Koeman, entrenador del Barça, hi ha vist una oportunitat en aquest serial, ja que considera que, després d’haver-se protegit entre tots els membres del primer equip, estan “més units”.

D’aquesta manera, l’argentí, si està tan motivat com en el darrer partit de Lliga contra l’Athletic Club, que es va jugar el mateix dia de les filtracions, serà una peça clau per la possible victòria blaugrana. També tornen Sergiño Dest, de lesió, i Sergio Busquets, de sanció, dos jugador importants per l’esquema de Koeman. De fet, el precedent més recent d’un partit al Nuevo los Cármenes és tot just d’inicis de gener i va ser una de les exhibicions de més superioritat del Barça d’aqueta temporada, amb un 0-4 amb doblets de Messi i Griezmann.

Per molt que es tracti d’un enfrontament de Copa, no s’esperen gaires rotacions a causa de la importància de la cita i del fet que sigui una eliminatòria a partit únic. Per tant, Koeman podria apostar pel següent onze: Ter Stegen; Sergi Roberto (Dest), Lenglet, Araujo, Jordi Alba; Busquets, De Jong, Pedri (Riqui Puig); Dembélé, Messi, Griezmann.



Més notícies
Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman: “La filtració del contracte de Messi ha estat malvada, però ens ha unit molt”
Notícia: Koeman: “La filtració del contracte de Messi ha estat malvada, però ens ha unit molt”
Comparteix
"Necessitem un president", ha declarat el tècnic del Barça
Sergiño Dest, jugador del Barça | Europa Press
Dest, novetat a la llista per a la Copa
Notícia: Dest, novetat a la llista per a la Copa
Comparteix
Junior queda fora de la convocatòria per decisió tècnica

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa