Món Esport
Que Granada sigui la dinàmica
  • CA

Si la temporada del Barça de Ronald Koeman està sent una autèntica muntanya russa d’emocions, resultats i sensacions, el moment actual és d’ascens total. El darrer partit dels blaugrana a Granada, que va suposar la classificació per a les semifinals de la Copa del Rei, no només va ser una injecció de moral sensacional per la victòria, sinó pel com, ja que, després de molt temps, es va poder tornar a veure un equip sobre el terreny de joc que hi creia fins al final, que entregava fins a l’últim al·lè i que, finalment, rebia una gran recompensa en forma d’èpica.

El nou obstacle en el camí dels blaugrana serà el Betis de Manuel Pellegrini. El partit es disputarà a l’estadi dels andalusos, el Benito Villamarín, i correspon a la jornada 22 de la Lliga Santander (21:00h / Movistar LaLiga). A l’espera que l’Atlètic de Madrid acabi ensopegant en algun moment del campionat, el Barça ha de continuar fent els deures i superar tots els contrincants als quals s’enfronti. No només per guanyar la Lliga, que això ja es pot considerar una quimera, sinó perquè, si es manté la dinàmica de Granada, es podran recollir els fruits a les altres competicions, Copa i Champions, que seran protagonistes durant les pròximes setmanes.

La infermeria del Barça continua comptant amb baixes molt sensibles, com són Piqué, Sergi Roberto, Ansu Fati i Coutinho, però no val cap excusa. El millor jugador del món serà sobre el terreny de joc i l’equip ja ha demostrat que amb els efectius dels quals disposa és capaç del millor. Tanmateix, també és capaç del pitjor i, tal com ha corroborat Koeman en roda de premsa, “pot passar qualsevol cosa”. El Betis serà una pel·lícula completament diferent de la de Granada, però si la seqüela s’assembla a la del Padrino, molt millor que si s’assembla a la de Grease o American Psycho.

Així doncs, el Barça podria saltar a la gespa del Benito Villamarín amb un onze semblant a aquest: Ter Stegen; Dest, Lenglet, Araujo, Jordi Alba; Busquets, De Jong, Pedri; Dembélé, Messi, Griezmann.



Més notícies
Ronald Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Ronald Koeman: “Estic molt feliç després de l’últim partit, però demà tot pot canviar”
Notícia: Ronald Koeman: “Estic molt feliç després de l’últim partit, però demà tot pot canviar”
Comparteix
L'holandès valora el moment de l'equip abans de visitar el Betis
Ronald Koeman, en roda de premsa | Europa Press
Matheus Fernandes i Junior Firpo, novetats a la llista de Koeman
Notícia: Matheus Fernandes i Junior Firpo, novetats a la llista de Koeman
Comparteix
El Barça ha anunciat la convocatòria pel partit davant el Betis de demà a les 21h

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa