agraph -->

No ens enganyem, el mateix Koeman ho ha deixat molt clar a la roda de premsa: “El Barça no està per guanyar gaires coses aquesta temporada”. Tanmateix, la terrible dinàmica del Madrid, equiparable a la dels blaugrana, permetrà als culers tenir la possibilitat de superar els blancs a la classificació i assolir la segona plaça, amb l’Atlètic al capdavant i a una distància considerable. Per aconseguir-ho, però, el Barça haurà de superar abans l’Athletic Club al Camp Nou en el partit corresponent a la jornada 21 de la Lliga Santander (21:00h / Movistar LaLiga)

És el tercer duel dels de Koeman contra els bascos en menys d’un mes i el precedent no es pot descriure de cap altra forma que no sigui agredolç. El dia de Reis, en el que va ser el primer partit de Marcelino García Toral a la banqueta dels lleons, els blaugrana van exhibir una de les seves millors versions i van guanyar a San Mamés amb una clara superioritat. Tanmateix, a la final de la Supercopa d’Espanya, l’Athletic es va saber imposar al Barça gràcies a la pilota aturada i la pèrdua del títol va ser tràgica pel Barça, amb l’afegitó de l’expulsió de Leo Messi, fruit de la frustració.

És per això que Koeman considera que “no hi haurà sorpreses”, a la vegada que és conscients que hauran de vigilar molt amb les jugades a pilota aturada i, per això, “no haurem de cometre faltes innecessàries”. Messi es tornarà a enfrontar a l’equip que el va fer enfurismar tant el dia de la Supercopa i la seva reacció pot ser clau pel desenllaç de l’enfrontament: o bé un partidàs provocat per la ràbia o bé una nova decepció pel voler i no poder.

Amb la més que probable novetat de Sergi Roberto a la convocatòria i l’absència de Busquets per sanció, l’onze del Barça podria ser el següent: Ter Stegen; Mingueza (Sergi Roberto), Lenglet, Araujo, Jordi Alba; Pjanic, De Jong, Pedri; Dembélé, Messi, Griezmann.



Més notícies
Ronald Koeman, entrenador del Barça | Europa Press
Koeman: “Hem de ser realistes, aquesta temporada no podrem guanyar gaires coses”
Notícia: Koeman: “Hem de ser realistes, aquesta temporada no podrem guanyar gaires coses”
Comparteix
L'entrenador del Barça no s'ha volgut mullar respecte al futur d'Eric García
Leo Messi, abans d'un partit | Europa Press
Barça-Athletic: horari i TV
Notícia: Barça-Athletic: horari i TV
Comparteix
Quan i on es podrà seguir el partit entre el conjunt blaugrana i el basc, corresponent a la vint-i-unena jornada de la Lliga Santander

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa