El president del PSG va protagonitzar un espectacle lamentable a la llotja del Camp Nou

També van quedar assenyalats diversos representants del PSG

La ressaca de l’anada dels vuitens de final de la Champions entre el Barça i el PSG està sent més llarga que la de la nit de Cap d’Any. A poc a poc, van sortint a la llum petites històries i anècdotes que ajuden a dimensionar l’enfrontament i, després de saber que Mbappé va amenaçar de mort a Jordi Alba en ple partit, ha sortit a la llum que el president del club francès, Nasser Al-Khelaifi, i altres dirigents de l’entitat van tenir un comportament lamentable a la llotja del Camp Nou.

Segons ha informat Mundo Deportivo, Al-Khelaifi va embogir amb el penal xiulat a favor del Barça. El primer que va fer va ser aplaudir irònicament. Després es va encarar a Carles Tusquets, president de la junta gestora blaugrana i també ho va fer amb Giorgio Marchetti, secretari general de la UEFA. Finalment, va marxar durant l’execució del penal per no veure el gol.

Per si això no fos suficient, alguns representants del PSG van tenir un comportament molt poc respectuós durant la golejada del seu equip. Van celebrar els gols com si fossin aficionats i no van fer cas de les normes no escrites que s’han de seguir en una llotja d’un estadi. Els seus crits es van escoltar per tot l’estadi i van quedar retratats davant el Barça i la UEFA.

Més informació

Nou comentari