El president de l’Atlètic es mofa de la multa al Barça pel cas Griezmann: “Ja la pago jo”

Enrique Cerezo ha expressat irònicament el seu desacord amb la sanció i ha anunciat més mesures legals

El president de l’Atlètic de Madrid ha expressat el seu desacord amb la sanció de 300 euros imposada al Barça per negociar amb Griezmann quan encara tenia contracte amb el club madrileny. Amb el seu to irònic habitual, Enrique Cerezo ha fet broma sobre la quantitat imposada al club blaugrana. “No ens posarem a discutir per 300 euros”, ha comentat amb to burlesc durant la conversa telefònica al programa El Larguero de la Cadena SER.

El mandatari del club matalasser s’ha mostrat sorprès de la decisió del Barça de – segons la SER– recórrer la sanció. “Ja els poso jo els 300 euros si cal”, ha etzibat Cerezo. D’altra banda ha deixat clar que el tema no acaba aquí i que el club recorrerà la sanció. També ha donat a entendre, com ja ho va fer fa unes setmanes, que disposen de proves que poden comportar una sanció major per al Barça.

Sense males paraules per Griezmann

Cerezo no ha volgut entrar en polèmiques amb Griezmann i ha tingut bones paraules pel davanter francès. “Li desitjo el millor a Griezmann, que sigui tant estimat al Barça com ho va ser a l’Atlètic de Madrid”, ha conclòs el president del club matalasser.

Més informació

Nou comentari