El president de l’Atlètic assegura que els 15 milions del Barça no tenen res a veure amb Griezmann

"El tema d'Antoine ja es va tancar amb la multa ridícula de 300 euros", ha explicat Enrique Cerezo en una conversa amb 'Radio MARCA'

Menys de 24 hores després que El Mundo informés que el Barça havia pagat 15 milions d’euros a l’Atlètic de Madrid per tancar el cas Griezmann i obtenir el dret de tempteig de cinc jugadors de l’equip madrileny, entre ells Saúl i Giménez, el president del club matalasser, Enrique Cerezo, ho ha desmentit en una entrevista a Radio Marca en la qual ha recordat que “el tema d’Antoine ja es va tancar amb la multa ridícula de 300 euros de la Federació Espanyola” a l’entitat catalana.

“No parlaré sobre diners, però el que puc assegurar és que el tema dels drets de tempteig no té res a veure amb Griezmann. Es tracta d’un acord que tenim amb molts més equips espanyols”, s’ha limitat a explicar Cerezo, que no ha valorat res més al respecte. En la conversa amb el mitjà de comunicació citat, el president de l’Atlètic ha aprofitat per defensar un Simeone qüestionat: “Estem molt contents amb ell. És el millor entrenador del món. Cada tècnic té el seu estil i entrena com considera, però per a nosaltres no hi ha ningú millor”.

Més informació

Nou comentari