El president d’Argentina demana a Messi que torni al seu país

Alberto Fernández ha mostrat públicament la seva voluntat que el millor futbolista del món jugui a Newell's Old Boys

Alberto Fernández, president de la Nació Argentina, també s’ha mullat respecte al cas Messi. El màxim mandatari del país llatinoamericà ha demanat al millor futbolista del món que torni a la seva pàtria per jugar amb el Newell’s Old Boys, l’equip de la ciutat de Rosario on va passar una llarga etapa de la seva trajectòria formativa. 

“Mai no t’hem pogut veure jugar a la teva terra”, ha declarat Fernández, “si has de deixar el Barça, que sigui per acabar al Newell’s”. Tanmateix, el president argentí també ha elogiat el club blaugrana i ha destacat els millors anys de la història de l’entitat, amb Pep Guardiola, Xavi Hernández, Andrés Iniesta i el mateix Leo Messi.

Un altre dels punts d’interès de les declaracions futbolístiques del president d’Argentina ha estat quan li han preguntat respecte al mític duel entre Diego Armando Maradona i Messi. Fernández ha pres partit i, sense desmerèixer l’actual capità del Barça, ha escollit el jugador dels 80 per motius personals: “Tinc una profunda admiració per a Maradona, honestament major que la que tinc per a Messi, perquè va jugar al meu equip, l’Argentinos Junior”.

Més informació

Comentaris

  Per tractar lo tant bé com sempre Agost 31, 2020 3:55 pm
  a on l’enveja es l’esport.
  I l'FMI què en pensa d'això? Agost 31, 2020 4:51 pm
  L'Argentina, un país en fallida econòmica i social. I això que a començaments del segle XX la seva renda per càpita era com la dels Estats Units. Un cas d'èxit espatarrant.
  I tant Agost 31, 2020 6:33 pm
  Doncs va Messi, generositat. L'important és ser feliç, i res com regalar la carrera per ser-ho.

Nou comentari