Món Esport
Els precandidats a la presidència del Barça culpen Bartomeu de l’arbitratge del clàssic
  • CA

El primer clàssic de la temporada 2020-2021, que ha acabat amb victòria del Reial Madrid per 1-3, ha estat marcat per una decisió molt polèmica de l’àrbitre després de consultar el VAR i xiular un penal de Lenglet sobre Sergio Ramos molt dubtós. Aquesta jugada, i el gol immediatament posterior del mateix capità dels blancs, ha capgirat el ritme del partit i el Barça s’ha enfonsat i ha desaparegut del terreny de joc.

En el postpartit, hi ha hagut una gran quantitat de reaccions al respecte. Des d’aquells que consideren que era penal clar, fins a altres que parlen directament de robatori. En aquest debat també han aparegut els precandidats a la presidència del Barça. La gran majoria d’ells s’han queixat de la decisió arbitral, però n’hi ha hagut alguns que, a més, han considerat que la junta directiva de Josep Maria Bartomeu és, en part, responsable d’aquests fets.

“Institucionalment fa temps que no ens fem respectar”, ha escrit el precandidat Víctor Font, a la vegada que ha reclamat un “canvi urgent i contundent”. En la mateixa línia ha anat Jordi Farré, principal promotor de la moció de censura, qui ha publicat el següent: “Si la Junta hagués dedicat els mateixos esforços a defensar l’equip davant les institucions que a evitar el vot de censura potser no ens trobaríem aquests arbitratges”. Finalment, Lluís Fernàndez Alà també ha relacionat el president Bartomeu amb l’arbitratge del clàssic: “Vergonya, vergonya, indecència Directiva. President, que ja n’hi ha prou, collons!! Ganes de ser President i acabar amb aquesta màfia del VAR i arbitral. Defensarem el Barça a mort”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa