Món Esport
La postura del Barça sobre Messi: “No contemplem cap sortida contractual, volem que es quedi”
  • CA

Una vegada més, Josep Maria Bartomeu no ha donat la cara per intentar apagar un incendi al Barça. El president blaugrana ha decidit no comparèixer davant els mitjans de comunicació per exposar la postura de l’entitat culer en relació amb Leo Messi, que aquest dimarts va enviar un burofax al Camp Nou per anunciar que vol marxar aquest estiu. Davant el silenci del màxim dirigent, ha hagut de ser Ramon Planes, nou secretari tècnic, l’encarregat d’oferir la versió del Barça respecte a tot el que ha passat durant les darreres hores.

“Ha estat una notícia important, la de Leo Messi”, ha començat explicant per reconèixer públicament que, efectivament, el millor jugador del món vol abandonar el club de la seva vida. “El que pensem i hem dit moltes vegades, però, és que no contemplem cap escenari en què Messi no sigui jugador del Barça la temporada vinent. Avui arriba Trincao i esperem que triomfi al seu costat. El Barça s’ha reconstruït moltes vegades durant la seva història i sempre ha tornat amb força. La nostra idea és fer-ho al voltant del millor jugador del món”, ha afegit en la presentació de Trincao, en què ha parlat molt poc del futbolista portuguès i ha insistit, sobre el capità, que “no contemplem cap sortida contractual” i que “volem que es quedi”.

Planes ha considerat que “pel que és i ha estat i per la seva història, cal tenir un respecte enorme cap a Leo”. “No hem pensat en cap moment en les clàusules del seu contracte. El matrimoni de Messi amb el Barça ha donat molt a ambdues parts i, sobretot, moltes alegries a l’afició. Estem treballant internament per convèncer Messi i buscar la millor solució per al Barça”, ha informat. El secretari tècnic ha assegurat que “no farem una retransmissió del que parlem o deixem de parlar” i que “estem centrats a dialogar amb ell”, però sí que ha desmentit que hi hagi una divisió a l’entitat sobre el futur del ’10’ –“Qualsevol que entengui de futbol el vol aquí per tornar a guanyar”– i també que el futbolista hagi dit que no té la intenció d’incorporar-se als entrenaments.

A més, el substitut d’Éric Abidal com a màxim responsable de la planificació esportiva s’ha mostrat optimista amb la confecció de la plantilla de cara a la temporada vinent. “Estem fent incorporacions com les de Pedri i Trincao per fer un equip guanyador i jove. Tots els clubs es van regenerant. No hi pot haver una disputa entre Messi i el Barça, cap de les dues parts s’ho mereix. Estem treballant perquè la plantilla sigui millor que la de la temporada passada. Aquesta és la missió de la secretaria tècnica. La feina de la direcció esportiva és ingrata, però pot tenir bons resultats amb el pas del temps”, ha reflexionat abans de dir la seva sobre la polèmica amb les formes del club a l’hora de comunicar les baixes: “El club treballa internament en el nou projecte. Koeman ja va avisar que parlaria amb els jugadors de forma privada i ara ho està fent. És molt important tenir molt de respecte pels jugadors que li han donat tot al Barça. Són moments difícils i de vegades les decisions són doloroses, però totes les converses són privades i internes”.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Han destruït el futbol català a agost 26, 2020 | 17:35
    Han destruït el futbol català agost 26, 2020 | 17:35
    Sobre Messi sols puc dir dues coses, una, fa temps que ell mateix s'ha idolitzat, i dues, el Barça no ha sabut entendre'l, crec que l'última badada és treure el Suárez, sabien que per a Messi era important continuar junts. La Junta fa temps que trontolla. Ara bé fa més temps que hi ha una determinació general a les Espanyes de fotre el futbol català, els grans col·laboradors són els àrbitres i el VAR. Han fet bona feina per a ells i per al Madrid i per a l'España - madrilenya.
  2. Icona del comentari de: Piti a agost 27, 2020 | 07:03
    Piti agost 27, 2020 | 07:03
    Si vol marchar que marchi. !! Es la seva decisio' , el comportament de prensa radio , es estupida . Abans es una entitat que un individu. El club continuara sense ell . (Nomes faltarie).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa