Món Esport
Els possibles destins de Griezmann
  • CA

Aquest estiu, el Barça té dos objectius principals: renovar Messi i rebaixar la massa salarial. Les dues coses passen per traspassar jugadors a altres equips, fer espai a la plantilla i prescindir de fitxes elevades per poder oferir un contracte decent a l’estrella argentina. Per aquest motiu, la directiva treballa a marxes forcades en l’operació sortida i necessita vendre grans jugadors de la plantilla. Un d’ells podria ser Griezmann, que malgrat haver deixat bons moments al Camp Nou, ha deixat encara més dubtes. El francès no ha acabat d’encaixar bé al conjunt blaugrana, però encara té el cartell d’estrella i no li falten pretendents.

La seva venda ajudaria a complir els objectius de la directiva, ja que el Barça podria obtenir una bona compensació per la seva sortida, a més d’alliberar-se de la seva fitxa. D’altra banda, les arribades d’Agüero i Depay dificulten la titularitat de Griezmann, acostumat a tenir sempre un rol important en qualsevol equip. Això el podria obligar a buscar altres destins, i hi ha diversos clubs interessats en la seva incorporació.

Atlètic de Madrid

El club blanc-i-vermell és on el talent de Griezmann va explotar i va meravellar Europa sencera amb grans actuacions. L’Atlètic de Madrid li deu molts èxits al davanter francès, que va lluïr molt més a les files de Simeone que no pas al Barça. Enrique Cerezo, president del club madrileny, no amaga el seu desig de tornar-lo a tenir a les seves ordres. “Tant de bo recuperar-lo”, va assegurar el passat mes de maig. Des de llavors S’ha especulat molt amb el possible retorn de Griezmann al club on més bon joc va oferir. De fet, segons Mundo Deportivo, Barça i Atlètic es plantegen un possible intercanvi Griezmann-Saúl, que de concretar-se seria una de les bombes del mercat.

Griezmann, durant un partit amb l’Atlètic de Madrid | Europa Press

Manchester City

Pep Guardiola busca un davanter després de la sortida del Kun Agüero, i Griezmann pot ser un dels escollits. El mitjà francès Footmercato assegura que el tècnic català ja hauria trucat al davanter francès per preguntar per la seva situació. El mateix mitjà explica també que el Barça no hi posaria traves, ja que això ajudaria a millorar l’economia del club. El City, que també havia explorat l’opció de Harry Kane, s’hauria interessat ara per Griezmann, que podria provar sort en la seva primera aventura com a professional fora de la Lliga espanyola.

Guardiola celebra la Premier guanyada amb el City | Europa Press

Chelsea

El conjunt de Guardiola no és l’únic equip de la Premier League que ha mostrat interès per Griezmann. Segons el tabloide anglès Daily Star, el Barça hauria ofert el futbolista francès al Chelsea, campió de la Champions aquesta temporada. Sempre segons el mitjà anglès, el conjunt de Tuchel vol incorporar un davanter durant aquest estiu, i Griezmann podria ser una de les seves opcions.

Els jugadors del Chelsea celebren la Champions guanyada aquesta temporada | Europa Press

Juventus

El club italià ha fet una temporada molt decebedora i necessita reforçar-se. A més, els rumors d’una possible sortida de Cristiano Ronaldo han crescut molt. Si el portuguès acaba marxant, la Vecchia Signora haurà de buscar una altra estrella per ocupar la referència ofensiva. Segons diversos mitjans espanyols, Griezmann podria ser aquesta solució. De tota manera, Danilo, lateral de la Juventus, va assegurar ahir que Ronaldo no cambiaria de club, cosa que de ser certa refredaria l’opció de l’arribada de Griezmann al club italià.

Cristiano Ronaldo lamenta un gol enccaixat per la Juventus | Europa Press

Paris Saint-Germain

El conjunt francès es troba en una situació similar a la de la Juventus. Mbappé podria abandonar el club, que necessitaria urgentment la contractació d’un altre davanter amb cartell d’estrella. Segons el diari Sport, el PSG veuria en Griezmann una bona opció. Aquesta via suposaria el retorn del davanter del Barça al seu país d’origen. Tanmateix, la directiva del club francès no està disposada a deixar sortir a Mbappé, així que és una opció difícil.

Mbappé, durant un partit amb el PSG | Europa Press


Més notícies
La plantilla del Barça 2020-2021 | FC Barcelona
La llista de jugadors que haurien de marxar del Barça per inscriure Messi
Notícia: La llista de jugadors que haurien de marxar del Barça per inscriure Messi
Comparteix
El club ha d'alleugerir la seva massa salarial en 200 milions per poder començar la pròxima temporada
Depay, oficial | FC Barcelona
El Barça fa oficial el fitxatge de Memphis Depay
Notícia: El Barça fa oficial el fitxatge de Memphis Depay
Comparteix
El davanter neerlandès signa amb el Barça després de mesos de rumors

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa