Dos positius per Covid-19 a la plantilla del Barça

Els dos futbolistes estan aïllats al seu domicili

Després que ahir els futbolistes del primer equip del Barça passessin les proves PCR i serològiques, avui el club ha publicat els resultats de dos positius per Covid-19 a la plantilla. Es tracta de Ramos Mingo i Ilias, jugadors del filial que havien de fer la pretemporada amb el primer equip. El club ja ha informat les autoritats i els futbolistes estan aïllats al seu domicili.

Cap dels dos ha pogut ser present a les proves mèdiques i físiques celebrades avui a la Ciutat Esportiva, i tampoc participaran en els primers entrenaments de la plantilla, que comencen a partir de dilluns. La pretemporada blaugrana comença amb un petit contratemps, però el club ha informat que tots dos es troben bé de salut.

La resta de jugadors del primer equip citats, tots menys els que han disputat competició internacional amb les seves seleccions, sí que han passat les tradicionals proves mèdiques i físiques. Aquest cap de setmana ha suposat el fi de les vacances i l’inici de la temporada 2021-2022, ja que a partir de demà la plantilla tornarà als entrenaments.

Més informació

Nou comentari