Polèmiques declaracions d’una llegenda del Bayern sobre Messi

Lothar Matthäus torna a animar l’eliminatòria del conjunt bavarès contra el Barça amb unes paraules sobre el capità blaugrana

Lothar Matthäus, un dels millors jugadors de la història del futbol alemany i llegenda del Bayern de Munic, ha tornat a realitzar unes declaracions polèmiques en relació amb el Barça. Després d’opinar que el conjunt bavarès “hauria d’equivocar-se molt per no eliminar” els blaugrana el pròxim divendres, en el partit corresponent als quarts de final de la Champions League, Matthäus ha assegurat ara que Robert Lewandowski és millor que Leo Messi.

“Messi s’enfronta al seu successor com a millor jugador del món: Robert Lewandowski. És el millor jugador, no només el millor davanter”, ha assegurat l’exjugador alemany al diari Bild. “El Barça d’avui en dia no és el d’abans. Té Messi, és clar, i un jugador com ell sempre és capaç de fer una genialitat. Però amb ell sol no n’hi haurà prou contra aquest Bayern. El Barça no em fa por”, ha sentenciat Matthäus.

Més informació

Comentaris

    Pot ser Agost 11, 2020 4:47 pm
    Home! Pot ser t'has passat, tothom tira cap a casa, pero la realitat es una pared molt dura, per ser el millor jugador del mon s'ha de acomplir un requisit, i es jugar al Barça. Tot el demes es forçat. Per cert, tu comparat amb Lewandosky eres un jugador molt mediocre.

Nou comentari