La polèmica imatge de la directiva del Barça durant el partit del filial

L'equip de jugadors formats a la Masia ha caigut en la final del play-off d'ascens a Segona davant el Sabadell

El filial del Barça ha caigut davant el Sabadell en la final del play-off d’ascens a Segona Divisió. Els arlequinats han fet un partit més seriós i regular que els blaugrana i han demostrat que la lluita pel somni de tornar a la categoria de plata era superior al talent i la projecció dels futbolistes formats a la Masia. Tot i això, el Barça B de Garcia Pimienta ha fet un gran treball per arribar fins a aquesta final i el premi, com ha dit el mateix tècnic, ha estat guanyar molta experiència en la formació d’aquests joves jugadors.

El partit s’ha disputat a Marbella i una representació de la directiva del Barça ha estat present a les graderies, sempre mantenint les distàncies de seguretat, amb mascareta i seguint les recomanacions sanitàries pertinents. Tot i això, Éric Abidal, director esportiu blaugrana, i els qui l’acompanyaven, no han pogut fugir de la polèmica quan han estat caçats a mig partit en una situació que ha aixecat polseguera. En la imatge es poden veure els directius pendents del telèfon mòbil, sense mirar al terreny de joc, i amb una actitud distesa, quan el filial s’estava jugant l’ascens.

Els directius del Barça, pendents del mòbil durant el play-off d'ascens | Esport 3

Els directius del Barça, pendents del mòbil durant el play off d’ascens . Esport 3

 

Més informació

Comentaris

  Ramon Juliol 27, 2020 2:20 pm
  Van rebre el millor Barça de la història i deixaran un Barça com el que va rebre la junta que va donar-nos el millor Barça de la història.
  Una més Juliol 27, 2020 4:24 pm
  I que es pot esperar de la junta directiva made in grupo godo, i del president Bartomeu, res de bo. Ahir van posar la cirereta al pastís. Una prova més que estan destrossant el club esportivament, socialment i sobretot econòmicament. Bartomeu DIMISSIÓ!!
  Enric Juliol 27, 2020 4:25 pm
  Tant de bo desapareixin del club i comenci ja un nova era amb gent que sàpiga que és el futbom i què és el Barça.. Quant més ha de durar tot plegat? Fora tots! Esteu enfonsant la imatge i els valors del Barça. Ja tardeu..

Nou comentari