Món Esport
La polèmica carta d’acomiadament del Barça a Setién
  • CA
agraph -->

Més detalls sobre el conflicte entre el Barça i Quique Setién. El Larguero de la Cadena SER ha revelat la carta d’acomiadament que el club blaugrana va enviar al càntabre el passat 15 de setembre, gairebé un mes després de fer oficial la seva destitució i anunciar l’arribada de Ronald Koeman. Els arguments exposats per l’entitat culer en la missiva són els mateixos que utilitzarà en el judici mitjançant el qual es resoldrà el cas.

Concretament, el Barça –que no vol pagar cap indemnització– considera que Setién no estava capacitat per entrenar l’equip i l’acusa de no haver complert les promeses que va fer quan va ser fitxat, especialment les referents a l’estil i l’ús del planter. “És públic i notori la seva falta de lideratge i l’actitud, que va ser molt criticada pel fet de ser el segon entrenador qui semblava que dirigia els partits i els entrenaments en comptes de vostè”, justifica, textualment, el club blaugrana.

Per acabar-ho d’adobar, i sempre segons el mateix mitjà, el Barça recorda a Setién que va aterrar a la banqueta local del Camp Nou amb l’equip com a primer classificat de la Lliga, competició que no va guanyar, i que va ser eliminat als quarts de la Copa del Rei i la Champions League, en el segon cas amb la pitjor derrota història del club a Europa.



Més notícies
Quique Setién, durant el partit davant l'Eivissa | EFE
El Barça qüestionarà la capacitat de Setién per entrenar en el judici
Notícia: El Barça qüestionarà la capacitat de Setién per entrenar en el judici
Comparteix
Segons la Cadena SER, el club blaugrana no té previst indemnitzar el càntabre per haver-lo acomiadat
Els Jocs Olímpics de Tòquio podrien cancel·lar-se | EFE
Els Jocs Olímpics de Tòquio podrien cancel·lar-se
Notícia: Els Jocs Olímpics de Tòquio podrien cancel·lar-se
Comparteix
Segons el ‘The Times’, el govern japonès no veu possible celebrar-los amb normalitat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa