Món Esport
Així ha quedat la plantilla del Barça per a la temporada 2020/21
  • CA

Totes les esperances se n’han anat en orris i el Barça ha tancat l’últim dia del mercat de fitxatges amb la cessió de Todibo al Benfica i el polèmic traspàs de Rafinha al PSG. La secretaria tècnica blaugrana ha estat incapaç de fitxar Eric Garcia i Memphis Depay, peticions de Koeman, i l’equip culer encararà la temporada amb dues posicions, la de central i la de davanter, molt coixes. El tècnic holandès haurà d’utilitzar més que mai el filial i els jugadors joves gaudiran d’una oportunitat d’or per aconseguir un lloc al primer equip.

De fet, Riqui Puig, Ronald Araujo i Matheus Fernandes han estat inscrits aquest dilluns com a futbolistes del primer equip i el Barça ja ha anunciat els seus dorsals. El migcampista de Matadepera i el central uruguaià ja no podran tornar a jugar amb el filial i formaran part d’una plantilla integrada, després del mercat de fitxatges més atípic de la història, per dos porters, vuit defenses, sis migcampistes i set atacants.

La plantilla del Barça per a la temporada 2020/21

Porters: Marc-André ter Stegen (1) i Neto (13).

Defenses: Sergiño Dest (2), Gerard Piqué (3), Ronald Araujo (4), Clément Lenglet (15), Jordi Alba (18), Sergi Roberto (20), Samuel Umtiti (23) i Junior Firpo (24).

Migcampistes: Sergio Busquets (5), Carles Aleñá (6), Miralem Pjanic (8), Riqui Puig (12), Pedri (16), Matheus Fernandes (19) i Frenkie de Jong (21).

Davanters: Antoine Griezmann (7), Leo Messi (10), Ousmane Dembélé (11), Philippe Coutinho (14), Trincao (17), Martin Braithwaite (9) i Ansu Fati (22).



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ramon a octubre 06, 2020 | 10:35
    Ramon octubre 06, 2020 | 10:35
    Quina delícia, el Mundo Deportivo avui. Em recorda el Triangle dels darrers dies del tripartit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa