Món Esport
Els plans de futur del Barça amb Coutinho

El futur de Philippe Coutinho és, ara per ara, una incògnita. El futbolista té clar, segons va informar El Club de la Mitjanit fa unes setmanes, que vol continuar a Munic, però el Bayern no sembla disposat a fer efectiva l’opció de compra de 120 milions d’euros amb què compta gràcies a l’acord de cessió al qual va arribar amb el Barça l’estiu del 2019. A l’Allianz Arena hi ha opinions diverses en relació amb l’extrem, tal com les declaracions de directius, cos tècnic i jugadors han evidenciat, mentre que al Camp Nou la secretaria tècnica culer està oberta a negociar un traspàs per una xifra més reduïda.

El que té clar el Barça ara per ara, segons ha informat el diari SPORT, és que la figura de Coutinho ajudarà a finançar una de les operacions que es pretenen dur a terme el pròxim estiu. Si el Bayern executa l’opció de compra –una possibilitat que ara per ara encara es contempla a les oficines blaugrana– o les negociacions entre catalans i alemanys arriben a bon port, la quantitat obtinguda serà destinada a altres efectius per reforçar l’equip. També serà així, evidentment, si el brasiler acaba traspassat a algun altre dels grans clubs europeus. Si no es produeix cap d’aquestes circumstàncies, la secretaria tècnica liderada per Éric Abidal intentarà incloure’l en la negociació per alguna estrella que sigui objecte de desig culer.

L’opció que continuï al Camp Nou, ara mateix, és força remota. Caldrà veure com acaba tot plegat. De moment, l’única realitat és que Coutinho acabarà aquesta temporada amb el Bayern de Munic, equip amb el qual ha disputat 1.951 minuts repartits en 31 compromisos. Amb la samarreta del club muniquès ha celebrat nou gols i ha repartit vuit assistències. La situació de l’atacant genera discrepàncies a l’entitat bavaresa, que en tot moment ha deixat clar que s’esperarà fins al final d’aquesta temporada per prendre una decisió ferma.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa