El pla de Jordi Farré per a Messi

El precandidat a les eleccions del Barça vol convertir l'argentí en "el nou Michael Jordan"

Jordi Farré, impulsor del vot de censura que ha acabat forçant la dimissió de Josep Maria Bartomeu i precandidat a les eleccions del Barça, ha detallat el seu pla per al futur de Leo Messi si acaba sent escollit com a màxim mandatari del club blaugrana. “Hauria de marxar un any al Newell’s Old Boys per poder tornar a Barcelona i no marxar mai més. Cal ser agraïts”, ha declarat a TyC Sports.

La idea de Farré és renovar Messi ad eternum per aconseguir que es retiri al Barça. Tampoc no s’amaga i confessa que ja ha contactat -o està a punt de fer-ho- amb el pare i representant de l’argentí. “No esperarem a les eleccions per negociar amb Messi. Volem tenir la tranquil·litat de saber que es quedarà si guanyem els comicis”, ha explicat.

Un cop es retiri com a futbolista, Farré també té elaborat un pla per al rol que hauria d’adoptar a can Barça. “Ha de ser la imatge honorífica del club. Farem que guanyi diners. Traurem una marca Messi i el convertirem en el nou Michael Jordan. És un projecte brutal”, ha detallat el precandidat a les eleccions del club blaugrana.

Més informació

Nou comentari