Pjanic es queixa de la falta de minuts

El migcampista bosnià envia un missatge a Koeman: “Vull jugar molt més, no entenc per què em trobo en aquesta situació”

Miralem Pjanic s’ha tornat a queixar de la falta de minuts que, segons el seu parer, està experimentant en els seus primers mesos al Barça. El migcampista bosnià ha expressat que no entén per què no té més protagonisme al conjunt blaugrana i ha argumentat que quan ha hagut de jugar, ha estat a l’altura de les expectatives.

Honestament, jo tampoc entenc per què em trobo en aquesta situació. Està clar que vull jugar molt més. Sé que puc aportar molt. Quan l’entrenador m’ha fet jugar sempre ho he fet bé, he disputat bons partits. No sé què puc fer més. M’entreno i estic preparat”, ha declarat en una entrevista a La Gazzetta dello Sport. “No estic satisfet i no ho puc estar, durant la meva carrera mai no he acceptat la idea de no jugar i ara tampoc ho faig. Ja veurem, estic entrenant bé i esperant, no puc fer res més. És una situació delicada que no em convé”, ha afegit.

En la mateixa entrevista, Pjanic ha explicat que “la Juventus s’ha quedat al meu cor” i que segueix l’equip italià “sempre que puc”. “Em va agradar que el sorteig ens aparellés a la fase de grups, és una llàstima no haver pogut jugar a Torí amb aficionats, però ja hi haurà més oportunitats. Li desitjo el millor a la Juventus, però aquest dimarts volem guanyar”, ha sentenciat.

Més informació

Nou comentari