Món Esport
Piulada polèmica del germà de Luis Suárez
  • CA

Paolo Suárez, germà de Luis Suárez, ha encès les xarxes socials amb dues piulades que s’han entès com una crítica a la situació que està vivint el davanter uruguaià del Barça. “Esteu sent molt injustos i no teniu memòria, però el futbol és així i us quedareu amb les ganes”, ha escrit. Aquest missatge s’ha llegit en clau de tots els rumors que situen Luis Suárez fora del club blaugrana la temporada vinent, a causa de la seva baixada de rendiment.

Tanmateix, quan no havia passat ni una hora de la primera piulada, Paolo Suárez ha tornat a utilitzar les xarxes socials per desmentir que aquest missatges tingués alguna relació amb el seu germà: “Crec que el meu tuit anterior s’ha entès malament. Vull aclarir que no té res a veure amb el meu germà”. Sigui com sigui, tampoc no ha explicat a què feia referència.

Cal recordar que el mateix Luis Suárez també està fent servir les xarxes socials per a llançar missatges que podrien estar relacionats amb el seu futur futbolístic. A més, en una entrevista a El País, ha esclatat contra la directiva del Barça: “Si em volen fer fora que m’ho diguin a mi directament, però que no vagin filtrant el meu nom”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa