Món Esport
El pitjor Barça des del 1987
  • CA

Que el Barça es troba en un moment terrible és un fet. Qualsevol persona que veiés el partit contra el Cadis al Carranza i els errors infantils que van provocar els dos gols dels andalusos ho pot captar a la primera. Aquesta sensació també es tradueix a la classificació. El Barça és només a tres punts de la zona de descens i el líder, l’Atlètic de Madrid, amb els mateixos partits jugats que els blaugrana, ja li treu fins a dotze punts.

Aquesta situació no es vivia des de 1987. Ara per ara, es pot assegurar que aquest és el pitjor Barça dels últims 33 anys. En aquella ocasió, el conjunt blaugrana es trobava igual que en l’actualitat: amb només catorze punts aconseguits en les deu primeres jornades

Si ens fixem en aquella temporada, veurem que al Barça l’entrenava Luis Aragonés, un personatge de renom en el món del futbol, igual que Ronald Koeman, però que no va poder aixecar un equip que es trobava en caiguda lliure. La temporada 1987-1988 els blaugrana van lluitar per entrar a Europa i finalment van aconseguir classificar-se per a la Recopa, assolint la sisena plaça de la taula.

L’únic positiu d’aquell curs és que va ser l’avantsala de l’era de Johan Cruyff a la banqueta del Camp Nou. Després de la marxa d’Aragonés, el mític tècnic neerlandès es va fer càrrec de l’equip i el va dur a una de les èpoques més daurades que ha viscut en tota la seva història. Caldrà veure si després de Koeman hi ha un resorgiment similar al que hi va haver aleshores.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: ave-maría a desembre 06, 2020 | 12:14
    ave-maría desembre 06, 2020 | 12:14
    No fotem, que el partit d'ahir ha evidenciat que no juguen igual que als partits de dies abans, vol dir que l'equip d'ahir : els vells ja no encaixen

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa