Món Esport
Piqué: “Vull comprar un equip de futbol i crear una competició”
  • CA
Gerard Piqué, abans d'un entrenament del Barça.
Gerard Piqué, abans d’un entrenament del Barça. | EFE

Gerard Piqué mai deixa de sorprendre. El central del Barça ha reconegut, en una entrevista a L’Équipe, que té dos nous projectes empresarials: comprar un equip de futbol i crear una nova competició o modificar-ne una d’existent. “Estem treballant en aquests dos projectes. No puc dir més. Em sap greu, només puc afegir que són dos projectes molt bonics”, ha declarat el futbolista.

 

El diari francès només ha publicat un petit fragment de l’entrevista, però també ha recollit unes paraules de Piqué sobre la nova Copa Davis: “Els grans jugadors ja no la jugaven. És una competició amb una història increïble, però crec que calia canviar el seu format“.  “Hi ha jugadors favorables a la meva proposta com Rafa Nadal, Dominic Thiem, Marin Cilic, uns altres que prefereixen tenir dues competicions diferents, uns altres que ja veuen bé com està ara…”, ha seguit valorant el jugador blaugrana.

 

Sobre les seves diferències amb Roger Federer, Piqué també ha volgut deixar clars alguns aspectes que el tenista suís va posar en dubte: “No és una batalla d’egos ni tampoc vull entrar en discussions sobre això. La meva prioritat és crear una gran competició. No es tractarà de la Copa Piqué”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa