Món Esport
Piqué: “M’he trencat la cara per Espanya”
  • CA

Gerard Piqué ha recordat el Mundial de Sud-àfrica, molt especial per a ell ja que no només es va proclamar campió del món sinó que també va conèixer la seva parella, Shakira, en una entrevista a L’Esportiu. El central del Barça ha explicat que “em vaig trencar la cara per Espanya”. “No ho vaig fer expressament, no em va fer gens de gràcia. En el primer partit em van obrir la cella, en el segon el llavi, i al cap de dos dies, en un entrenament, em van fer una pilotada a la boca i em van obrir una altra vegada el llavi”, ha declarat.

“Recordo que Vicente del Bosque em va dir: ‘Quina mala sort que tens, noi’. Però sí: em vaig trencar la cara per Espanya”, ha afegit abans d’apuntar un “Visca el rei! Apa, ja tens el titular” en un to sarcàstic, ja que més d’una vegada s’ha encarregat de demostrar, a través de les xarxes socials, quina és la seva opinió en relació amb la figura monàrquica. Per a Piqué, aquell Mundial va ser “una festa” que “vaig gaudir molt”: “Jo ho faig tot a l’engròs. Vaig guanyar el títol més gran que un futbolista pot aconseguir i vaig conèixer l’amor de la meva vida”.

Aquell Mundial del 2010 que va guanyar Espanya no s’entendria sense els jugadors del Barça que, majoritàriament, van omplir l’onze titular de la selecció. Per al central culer, no obstant això, “érem molts” i “seria injust ignorar Iker, Sergio Ramos…”. “Érem majoria i Xavi tenia molta influència en el joc, però sempre he pensat que teníem de tot. Molta qualitat, varietat i bon rotllo. Ens faltava una gran estrella, però vam demostrar que per sobre d’un crac sempre hi ha l’equip”, ha sentenciat.



Comentaris

  1. Icona del comentari de: LlunyDeCat a juny 16, 2020 | 22:48
    LlunyDeCat juny 16, 2020 | 22:48
    ruc!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa