Món Esport
Piqué s’entrena amb normalitat
  • CA

Gerard Piqué s’ha entrenat amb els seus companys i se l’espera a la convocatòria per saltar a la gespa en el partit d’aquest dimarts davant l’Atlètic de Madrid, en la tornada de les semifinals de la Copa del Rei. El central va ser substituït en el descans del partit que enfrontava el Barça amb l’Athletic Club de Bilbao, dissabte passat, després de patir una sobrecàrrega muscular a l’adductor de la cama esquerra, entrant a la seva posició l’argentí Javier Mascherano.

Aquest dilluns, Piqué ha pogut completar la sessió prèvia al partit de Copa davant l’Atlètic de Madrid sense problemes. La substitució, tal i com va explicar Luis Enrique en la roda de premsa posterior al partit de Lliga, es va realitzar per precaució, amb el partit encarrilat i amb l’objectiu de disposar del màxim de futbolistes habitualment titulars per afrontar el duel amb l’equip de Diego Pablo Simeone.

 

Gerard Piqué és un dels jugadors amb més minuts a les cames. En total, el barceloní ha disputat 2.137 minuts des que l’equip blaugrana s’estrenés en competició oficial l’agost passat en la Supercopa d’Espanya, davant el Sevilla, i s’ha mantingut a l’onze titular en els 25 partits que ha disputat. Aquesta temporada, el central no ha començat mai un partit des de la banqueta.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa