Món Esport
Piqué hauria renunciat a la meitat del seu sou d’aquesta temporada
  • CA

El passat dimarts, després del contundent triomf contra el Ferencváros, el Barça va anunciar les renovacions de Gerard Piqué, Clément Lenglet, Marc-André ter Stegen i Frenkie de Jong. El club blaugrana va ampliar el contracte de quatre pesos pesants del vestidor del primer equip, encara que el mateix comunicat amb què va anunciar-ho ja va especificar que el cas del primer, el central català, era lleugerament especial.

“L’ampliació del contracte de Piqué fins al 30 de juny del 2024 estarà subjecte al fet que el jugador disputi un determinat nombre de compromisos a partir de la temporada 2021/2022”, va informar el Barça. Aquest dijous, el diari SPORT ha aportat més informació a la rebaixa salarial del defensa barceloní: ha acceptat renunciar al 50% del seu sou durant aquesta temporada. Per iniciativa pròpia, sempre segons el mitjà, Piqué va preguntar a la directiva quin era el percentatge del salari al qual havia de renunciar enguany per ajudar més l’entitat culer.

La rebaixa salarial d’aquest curs que van acceptar Ter Stegen, Lenglet i De Jong va ser del 30%. Cal destacar que el Barça també va informar, en la seva nota, que no es tractava d’una retallada de sous, sinó d’una “adequació” d’aquests. Això vol dir que les quantitats que els quatre jugadors no cobrin aquesta temporada, completament marcada per la crisi del coronavirus, s’hauran de pagar els cursos vinents. Ja no serà un problema de la junta de Bartomeu, però, ja que triomfi o no el vot de censura la realitat és que el seu mandat té els dies comptats.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa