Món Esport
Piqué, rebut a Madrid a crits de “Viva España”
  • CA
Piqué, durant el partit del Barça contra el València. | EFE

Gerard Piqué va posicionar-se al costat dels presos polítics en el lloc i el moment adequats. Després del triomf del Barça al Santiago Bernabéu, que va suposar la classificació blaugrana per a la final de la Copa del Rei, el central català va fer unes contundents declaracions sobre la cobertura dels mitjans de comunicació espanyols al judici de l’1-O. A Madrid, evidentment, no s’ho van prendre bé.

 

Piqué ha tornat a la capital espanyola amb motiu d’un nou Clàssic, el que aquesta nit (20.45 hores) es disputarà corresponent a la vint-i-sisena jornada de la Lliga Santander, i hi ha estat rebut a crits de “Viva España”. El futbolista, que es dirigia a l’hotel de concentració dels de Valverde, no s’ha immutat i ha fet cas omís de les paraules d’alguns aficionats.

 

 

Caldrà veure si aquest vespre Piqué només parla sobre el terreny de joc o si també ho fa en zona mixta. Sigui com sigui, la realitat és que el que a Espanya s’està criticant molt, a Catalunya s’està elogiant. Com ja va passar amb el gest de dignitat d’Àlex Granell, que va dedicar l’històric triomf del Girona al Bernabéu als presos polítics, la ciutadania catalana agraeix que els seus esportistes aprofitin l’altaveu mediàtic de l’elit del futbol per denunciar l’injust judici al qual s’estan sotmetent els líders polítics independentistes.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa