Gerard Piqué segueix duent a terme, amb l’objectiu de promocionar la seva Copa Davis, entrevistes a diversos mitjans de comunicació. En aquesta ocasió, i a Mundo Deportivo, el central català ha aprofitat per reiterar que “el meu últim equip serà el Barça” i que “no tinc cap intenció de vestir una altra samarreta”, ja que “si continuo jugant a futbol és bàsicament perquè he estat culer tota la vida”. “Ho he dit sempre. Estar al Barça era el somni més gran que tenia quan era petit, encara que també n’hagi complert un amb l’organització de la Davis”.

“Vestiré la samarreta del Barça fins que em senti amb forces i ganes. Quan no ho faci, deixaré el futbol. Els contractes estan per complir-los i la meva intenció és arribar fins al 2022, encara que no puc predir el futur ni saber el que passarà. Si veig que perdo importància o que no estic al nivell, me n’aniré abans. Ara bé, crec que això no passarà, em conec i em veig capaç d’aguantar fins a aquell any”, ha reconegut un Piqué que, en contra del que molta gent pensa, “com més coses faig fora dels terrenys de joc, més motivació tinc al terreny de joc. Crec que són coses que es van retroalimentant i que em van bé”.

El defensa ha recordat, per donar credibilitat a les seves declaracions, que “l’any passat va ser un dels millors de la meva carrera i va ser un dels més ocupats”, ja que “per començar tot això de la Davis necessites dedicar-li molt de temps”. “Penso, de veritat, que són feines compatibles”. En una entrevista en la qual també ha valorat la desfeta d’Anfield i el paper de Valverde al capdavant de l’equip culer, Piqué també ha deixat que “vaig dir que algun dia dormo quatre o cinc hores, però en línies generals, i sobretot en dies de partit, en dormo 10 més la migdiada“.

 Més notícies

Un jugador del Madrid es trenca un dit del peu en caure-li a sobre un pes de gimnàs

Lucas Vázquez es podria perdre un mínim de tres partits per culpa de l'accident desafortunat

L’afició del Barça aprofita la visita d’un equip turc per donar suport al poble kurd

Diversos seguidors culers van solidaritzar-se amb els kurds i els van donar suport, amb l'exhibició de banderes, a ells i a les Unitats de Protecció Popular

Nou comentari