Món Esport
Piqué no s’opera i Umtiti s’examinarà amb el filial
  • CA

Ronald Koeman ha aprofitat la roda de premsa prèvia al partit contra el Ferencváros, corresponent a la cinquena jornada de la fase de grups de la Champions League, per actualitzar la informació al voltant del problema central al conjunt blaugrana.

En primer lloc, el tècnic holandès ha confessat públicament que Gerard Piqué ha decidit no operar-se, fet que provocarà que estigui al voltant d’uns quatre mesos de baixa. “És clar que parlo amb en Gerard. Cada dia ve a la Ciutat Esportiva per treballar. No soc el metge i no he influït en la seva decisió de no operar-se. Pensem que és la millor manera perquè es recuperi. Compto amb ell per aquesta temporada, no sé quan podrà tornar, però sí que crec que jugarà alguns partits”, ha dit sobre el defensa català.

En relació amb Clément Lenglet, Koeman s’ha limitat a apuntar que el francès ha entrat en la convocatòria i, per tant, es troba en bones condicions després de fer-se un esquinç lleu contra l’Osasuna. El més normal, però, és que davant el Ferencváros pugui descansar. El seu compatriota Samuel Umtiti sembla que s’ha recuperat dels seus constants problemes al genoll, però haurà de demostrar-ho en un partit d’entrenament del filial que es disputarà aquest dimecres. L’objectiu és que l’exjugador de l’Olympique de Lió “es provi”.

Per últim, Araujo continua afrontant la recta final de la seva recuperació i, segons ha revelat Koeman, podria reaparèixer contra el Cadis el pròxim cap de setmana o davant la Juventus de Torí dimarts vinent. “Ha fet part de la sessió amb el grup, però no volem arriscar. Encara li falta una mica. Volem tots els futbolistes al 100% abans d’incloure’ls en una convocatòria”, ha valorat l’heroi de Wembley.

I fitxar?

Evidentment, i malgrat el bon rendiment de Mingueza, els periodistes també han posat sobre la taula la possibilitat de reforçar l’eix de la defensa amb algun fitxatge. Koeman ha deixat molt clar que el club no es plantejarà aquesta opció fins a finals de gener. “No és moment de parlar d’incorporacions. Primer cal saber qui serà el nou president. Hi ha moltes coses que poden influir en aquest sentit. No m’agrada parlar de posicions ni de noms. No seria just per als jugadors que s’estan entrenant amb nosaltres i volen aconseguir un lloc a l’equip. El gener ja decidirem”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa