Món Esport
Piqué nega que el seu missatge sobre Neymar Jr fos cap anunci
  • CA

Gerard Piqué ha enviat missatges per a tot el món. Per a Neymar Jr, per al club i per a tothom qui es pregunta els dubtes del futbolista per voler abandonar el Barça en direcció París. El central català ha negat que la fotografia publicada el diumenge passat amb el missatge “es queda” fos cap anunci oficial: “Va ser una opinió personal. Va ser per les converses que he tingut amb ell, per allò que puc olorar i intuir i per les ganes que tinc que es quedi. Estàvem en un to distès, amb altres companys. Va sortir així i ja està.”

Piqué ha recalcat, en la roda de premsa prèvia al primer entrenament a Washington, que el missatge “en cap cas és res oficial” i ha passat la pilota al mateix Neymar Jr. “No em pertoca a mi. Qui ha de comunicat això és Ney, però és el què m’agradaria i espero que sigui”.

 

Però el català no s’ha limitat a explicar els motius del seu missatge a les xarxes socials. Piqué ha volgut expressar la seva opinió sobre el futur del futbolista i enviar avisos per a tothom, confirmant els dubtes del brasiler. “Crec que, quan parlem amb ell, intentem explicar-li perquè s’ha de quedar. No només com a company, sinó també com amic. La situació és comprensible. Té 25 anys, és un jugador amb un talent únic i té opcions sobre la taula. És fer-lo reflexionar”, ha reconegut.

I també ha convingut en assenyalar els possibles factors que fan dubtar Neymar Jr, amb resposta per a tots ells: “Pot ser un tema de diners, que estic convençut que no és; pot ser per un projecte esportiu, que tampoc tinc cap dubte que el millor lloc per jugar és el Barça; i pot ser que sigui per un projecte personal, de voler a ser el millor del món. Aquí ha coincidit amb Leo i ho puc entendre.” 

 

Ara bé, per a Piqué, Neymar Jr “és un jugador únic que el Barça ha de lluitar tot el possible per mantenir. Li plantejo que no vagi a París, perque anirà a una lliga que no té tant reconeixement. Crec que el fem reflexionar, però segueix essent un nen de 25 anys i pot tenir el seus dubtes”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa