Món Esport
Piqué estaria gravant una sèrie dins del vestidor del Barça
  • CA
Gerard Piqué, durant un entrenament amb el Barça. | EFE

La faceta empresarial de Gerard Piqué no té límits. Aquest dimecres, La República Esportiva ha informat que el central català està produint una sèrie dins del vestidor del Barça similar a All or Nothing, documental emès per Amazon Prime Vídeo que va fer un seguiment de la temporada 2017/18 del Manchester City de Pep Guardiola.

 

Sempre segons el mateix diari, la producció ja es troba en fase de rodatge i les càmeres ja han entrat als vestidors. El Barça està col·laborant en el contingut audiovisual iniciat per l’empresa Kosmos, però encara no se sap la plataforma per on s’emetrà ni quan estarà enllestit el documental. Els protagonistes de la sèrie seran únicament i exclusiva els futbolistes del primer equip i en cap cas es mostraran imatges de la llotja ni de reunions de la junta directiva.

 

D’aquesta forma, els afeccionats del Barça tindran l’oportunitat, gràcies a Piqué, de conèixer més profundament Leo Messi, Luis Suárez i companyia. La informació, que cita fonts properes a la junta directiva, sentencia que el nou contingut s’allunyarà del format de ‘Barça Confidencial’, documental de la temporada 2003/04 en què l’equip directiu de Joan Laporta va ser el centre de les mirades.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa