Món Esport
Gerard Piqué es lamenta per l’empat davant el Cadis: “Fa molt mal”
  • CA

Amb el gol de l’empat encara candent, Gerard Piqué ha atès les càmeres de Movistar+ i s’ha sincerat davant una afició cada cop més farta del rendiment de l’equip: “Fa molt mal, perquè després de la derrota de l’Atlètic nosaltres teníem l’oportunitat d’escurçar distàncies”. Sobre el partit, el central ha afegit: “Ells ens han posat les coses difícils, però nosaltres hem pogut generar ocasions. El penal és al 90 i perdre els dos punts és una cosa difícil d’assimilar”.

El blaugrana ha volgut deixar clar que l’èxit de l’equip depèn més d’ells mateixos que de la resta d’equips, i que si s’aconsegueix entrar en una bona dinàmica “encara poden haver-hi opcions”. Piqué ha afegit: “És difícil, és un cop dur, però ho hem d’intentar fins al final partit a partit”.

Sobre el seu estat físic, un cop recuperat de la lesió als lligaments del genoll, el defensa blaugrana ha declarat: “estic una mica cansat després d’aquests partits, però molt content d’haver tornat tan aviat. La recuperació ha anat molt bé”. El central ha volgut posar una nota d’optimisme al final de les seves declaracions, i ha declarat que espera “poder ajudar a l’equip en el què queda de temporada”.



Més notícies
Lenglet, al Camp Nou | Europa Press
Els números de Lenglet que condemnen el Barça
Notícia: Els números de Lenglet que condemnen el Barça
Comparteix
El francès deixa tocat de mort a un pobre Barça amb un penal al tram final de partit
Ronald Koeman, en roda de premsa | FC Barcelona
Koeman: “Estic més decebut que el dimarts”
Notícia: Koeman: “Estic més decebut que el dimarts”
Comparteix
El tècnic blaugrana ha comparegut després de l'empat davant el Cadis i ha reconegut la seva decepció pel resultat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa