Món Esport
Piqué: “Els últims presidents van caient, m’ho repensaré”
  • CA

Gerard Piqué ha inaugurat un nou Cruyff Court a Sant Guim de Freixenet, en un acte on ha aprofitat per fer broma al voltant de la seva idea de ser president del Barça. Després de la detenció de Sandro Rosell per presumpte blanqueig de capitals i organització criminal, el central barcelonista ha admès estar-s’ho repensant: “Òbviament, a curt termini, no. Després ja veurem. Tots els presidents van caient, m’ho repensaré.”

El defensa barcelonista ha fet balanç de la temporada, tres dies abans del darrer partit, la final de la Copa del Rei al Vicente Calderón. “No és un fracàs, però no és la temporada somiada. Encara que el Madrid no hagués guanyat la Lliga i ni jugués la final de Champions, per a nosaltres seria el mateix. Hem d’aspirar a molt més”, ha assegurat.

 

Tot i això, Piqué ha tornat a parlar públicament de les actuacions arbitrals. Sobretot, per recordar la implementació del vídeoarbitratge: “El VAR és totalment obligatori perquè ajudaria els àrbitres i la seva feina seria millor. S’haurien de prendre les mesures necessàries. El Madrid ha guanyat la Lliga perquè ha fet més punts que nosaltres. Però hem de reconèixer que l’arbitratge no ha estat a l’altura.”

“Piqué, cabró, saluda el campió”

 

El jugador del Barça no ha volgut encendre la polèmica per les expressions ofensives dels futbolistes i afeccionats del Reial Madrid, que van recordar el nom del central català en la celebració del títol de Lliga. Piqué no es va sentir afectat pels insults. “És una frase feta amb la qual tothom se’n recorda del rival. No la considero un insult. La trobo lògica en un moment d’eufòria. Jugo amb Carvajal a les cartes a la selecció, és un bon xaval. Em va enviar un missatge i li vaig dir que no havia de demanar disculpes”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa