Món Esport
Piqué ho torna a fer: incendi a la xarxa després d’un tuit contra un periodista madridista
  • CA

Les declaracions de Gerard Piqué en acabar el partit davant el Sevilla al Sánchez Pizjuán han aixecat poleseguera. El central de la Bonanova va insinuar que el Madrid estava rebent ajudes arbitrals per guanyar tots els partits que queden. “Veient com han anat les darreres jornades, es difícil que es deixin algun punt”, va assegurar amb un to irònic.

Els mitjans de comunicació se’n van fer ressó de seguida i El Chiringuito, el programa presentat per Josep Pedrerol, no va ser una excepció. En un tuit on plantejaven el dubte de si les declaracions de Piqué eren iròniques o no, Edu Aguirre, col·laborador madridista del magazín, va respondre: “s’ha de venir plorat de casa”.

A tot això, Piqué, com ja va fer quan va dir “titella” al periodista Marçal Lorente després del Barça Gate, ha decidit incendiar la xarxa amb un comentari a aquest tuit d’Aguirre. “T’has passat de la ratlla”, ha escrit el central barceloní. Aquestes paraules no haurien de ser especialment ofensives, però és que aquest periodista madrileny va protagonitzar un escàndol ara farà un any i mig quan, en directe a El Chiringuito, se li va caure un farcell a terra amb un contingut blanc molt sospitós que tothom va interpretar com a cocaïna.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa