Piqué es lamenta durant el Barça-Girona del Camp Nou.
Piqué es lamenta durant el Barça-Girona del Camp Nou. | EFE

El titular del Jutjat d’Instrucció 27 de Barcelona ha citat a declarar com a investigat el jugador del Barça Gerard Piqué per a aquest dilluns 26 de novembre a les 13 hores, per presumptament conduir sense punts del permís de conduir. Segons ha informat aquest divendres el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), Piqué està citat a declarar a la Ciutat de la Justícia de Barcelona, en qualitat d’investigat, per un presumpte delicte contra la seguretat viària.

 

El jutjat va obrir diligències de recerca després que el futbolista fos denunciat el divendres 31 d’agost per la Guàrdia Urbana en descobrir que circulava sense punts del carnet, després de fer-li un toc d’atenció en un carrer de l’Eixample poc abans de les 15.00 hores, i van comprovar que el futbolista circulava sense punts en el seu permís de conduir i que li havien estat retirats per altres infraccions.

 

El Jutjat va demanar abans de citar el jugador que la Direcció General de Trànsit (DGT) comuniqués formalment si la pèrdua de punts va ser de forma personal, segons estableix la llei.Nou comentari